Printables

27 comments
Printables. Ik hoorde er voor het eerst over op Teskuh.nl. Leuke plaatjes om uit te printen en die mogelijk ook nog een hele handige functie hebben. Naar aanleiding van Teske haar artikel heb ik ondertussen aardig wat leuke printables gevonden en het leek me leuk om deze met jullie te delen. Nieuwsgierig naar mijn favoriete printables?

Dit is een simpele to do list. Handig voor alles eigenlijk. Ik vind het zwart-witte design heel mooi en lijkt strak op je bureau, aanrecht of tafel.

Ik vind het heel belangrijk om genoeg te drinken, maar dit schiet er vaak bij in. Door deze printable houd ik goed in de gaten hoeveel ik op een dag drink. Hierdoor ben ik er veel meer mee bezig en vergeet ik niet om tussendoor een glas water te drinken. Erg handig!

Ik ben gék op lijstjes. Dit is een lijstje voor alle dingen die je nog wilt doen in je leven. 100 dingen. Welke landen je nog wilt bezoeken, concerten waar je graag heen wilt gaan, je droombaan werkelijkheid laten worden, noem het maar op! 

Geld, ontzettend makkelijk om uit te geven. Ook ik heb daar zo af en toe last van. Deze printable geeft overzichtelijk uitgaven en inkomen weer. Zo zie je gemakkelijk waar je nog voor moet sparen en of je tóch nog dat ene leuke jasje kan kopen. 

Er staan tegenwoordig ontzettend veel wasvoorschriften op kledingstukken. Deze printable hangt in mijn studentenhuis boven de wasmachine. Ideaal! Mocht je twijfelen over een wasvoorschrift kun je het snel en gemakkelijk checken met deze printable. Ook staat het hartstikke leuk in een lijstje opgehangen op de muur.

Tegenwoordig gaat bijna alles via internet. Hierdoor hebben we voor elke site een account nodig en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan al mijn accountgegevens niet meer onthouden. Deze printable is hier de oplossing voor. Het enige nadeel is dat je hem goed moet verstoppen zodat niet iemand er gemakkelijk bij kan, haha. 

Boodschappen doen wordt steeds makkelijker met, bijvoorbeeld, de Appie app. Ik blijf graag bij de old fashioned manier: lijstjes maken. De printable hierboven biedt per onderdeel een lijstje die je zelf samen kan stellen. Heel handig en tegelijker tijd ook heel leuk! 

Dit is een ander boodschappen lijstje. Bij deze printable zijn de lijstjes al samengesteld en kun je per onderdeel aankruisen of je ze nodig/gehaald hebt. 

Dan de 21 days to make a habit printable. Deze printable kun je, eveneens, voor meerdere dingen gebruiken. Ik zelf heb hem gebruikt om het hardlopen weer op te pakken. Het was de bedoeling dat ik drie keer per week zou gaan hardlopen. Dit is niet helemaal gelukt, maar telkens als ik deze printable zag, werd ik er weer aan herinnerd. Dus het hielp wel, ik had de lat gewoon wat te hoog gelegd.

En dan tot slot de printable die ik zo'n beetje elke dag gebruik: let's get things done today. Ik vind deze printable ontzettend leuk omdat je zo'n beetje alle belangrijke dingen er op kwijt kunt. Een tekening, de hoeveelheid vocht die je binnen krijgt bijhouden, afspraken, prioriteiten, de goede dingen uit je dag halen. Daar houd ik wel van. Ik gebruik deze printable trouwens niet per dag, wat de printable wel aangeeft, meestal kan ik hier wel een week mee doen.

Ik ben blij dat ik de printables heb ontdekt. Ik vind ze ontzettend leuk, divers en makkelijk want het komt zo uit je printer rollen.

Wat vind jij van de printables?
Liefs, Annelot.

27 opmerkingen:

 1. Jaaa, ben er echt verslaafd aan!
  Leuke varianten heb je uitgekozen!
  Liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig! En wat heb je leuke uitgezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke printables, ook stuk voor stuk ontzettend handig. Ik ben toch wel verkocht aan die thing to do lijstjes ;-) Liefs, Deisy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk en handig! Ik heb er meteen een aantal zelf gepint!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave en handige printables! Ik kan dit heel goed gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke exemplaren! Bij Teske gaf ik al eens het idee dat je de printables kan lamineren en er dan met een whiteboard stift op kan schrijven zodat je ze telkens kan hergebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk, heb het meteen even opgeslagen! Vanavond eens even wat printjes maken gok ik zo hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie plaatjes! De onderste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar zitten hele handige tussen! Ik vergeet ook echt altijd mijn wachtwoorden! En het irritante is als ik weer eens gehackt was of mijn ww vergeten ben, ik mijn oude niet meer kan gebruiken of dat er weer eisen aan zijn... Dus die ga ik zeker gebruiken! En die soort van 100 dingen lijst :D Dat is ideaal als bucketlist. Eveneens het maandbudget zou ik ook goed kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem18.3.15

  Oooh die tweede vind ik héél handig. Ik drink veel te weinig water!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke! Die van dat strijken is handig, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuke printables! Ik had er nog nooit echt van gehoord, maar het is iets heel leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik moet echt zo'b wanna-do-in-my-life-list maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem19.3.15

  Wat super leuk en handig! ik kende het nog niet echt maar vind super handig uitzien:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Inderdaad onwijs handig, al zal ik die met passwords nooit gebruiken.. Misschien is die water challenge wel iets leuks om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Die tweede vind ik wel erg handig :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super handig! Vooral die van die bekers water
  x Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een handige printables! Die wachtwoorden printable is erg handig maar ik zou hem waarschijnlijk zo goed opbergen dat ik hem niet meer kan vinden. yes, is al eens eerder gebeurd! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem21.3.15

  OMG, deze zijn zo leuk! Ik wist niet eens dat dit bestond, wat handig en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een super leuke en handige printables! Ik ga je linkjes even gebruiken om er nog meer te zoeken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem23.3.15

  wauw ik wist niet eens af van dit soort dingen!!! :) wat super leuk!!! en handig!!! ik ga sommige zeker gebruiken!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk, handig al deze printables! Ik dacht bij het woord 'printables' vooral aan mooie quotes en illustraties, maar zulk soort lijstjes zijn er natuurlijk ook! Ik ga eens kijken welke ik uit ga printen. De van de wachtwoorden lijkt me erg handig, maar moet je natuurlijk wel goed verstoppen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen