Maart Favorieten

7 comments

Tot volgend jaar maart. Hallo april! Wat gaat de tijd toch weer snel, voordat je het weet is het zomer en dan is het jaar alweer op zijn helft. In maart heb ik een paar leuke dingen ontdekt die favorieten van mij zijn geworden. Ik wil ze dan ook graag met jullie delen vandaag! Nieuwsgierig naar mijn favorieten van maart?

De laatste tijd ben ik steeds meer into de lipstick. Voorheen vond ik het eng en was ik gauw bang dat mijn tanden geel leken met lipstick op. Maar daar heb ik me overheen gezet en nu heb ik een liefde voor lipstick ontwikkeld.



Dit zijn de lipproducten die ik de afgelopen maand, afwisselend, heb gedragen. Ik heb nog geen felle kleurtjes omdat ik nog een beetje moet wennen aan het dragen van lipstick maar ik vind deze drie producten stuk voor stuk prachtig!


Ik gebruik een lipstick van de Kate Moss collectie van Rimmel. Dit is een matte nude roze lipstick in 101. Ook heb ik de Apocalips van rimmel in 101 Celestial. In de verpakking zien de kleuren van de Rimmel producten er hetzelfde uit maar de Apocalips is veel donkerder in werkelijkheid. De andere lipstick is van Essence en is een koraal kleurtje in 01 Coral Calling.


Dit is mijn favoriete sieraad van de afgelopen maand. Het is van het merk IXXXI jewelry. Het is een erg leuk concept, je kan zelf een quote of woord uitkiezen en die op de 'ronde plak' laten graveren. Je kan ook, zoals ik heb gedaan, een standaard 'ronde plak' kopen. Om het kettinkje helemaal af te maken kun je er een sterretje bij doen, zoals ik heb gedaan, of een cirkel en een hartje. Je kan helemaal zelf bedenken hoe jouw ketting eruit komt te zien. Je kan variëren met zilver, goud en rosé.

Ook mijn Mimoneda ketting kan niet in mijn favorieten ontbreken. Ik heb deze ketting nu al 4 jaar en ben er nog steeds helemaal gék op. Ik heb de ketting al 2 keer moeten vervangen om dat de rosé kleur langzaam aan vervaagt. Ook met deze ketting kan je eindeloos variëren en door blijven sparen met de munten. I love it!

Mijn andere make-up favorieten zijn de Maybelline Color Tattoo en het Sleek Oh So Special palette. Ik ben fan geworden van roze tinten en daar zijn deze twee perfect voor!

Dit is de kleur van de Color Tattoo. Ik vind het een ontzettend fijn product, blijft de hele dag zitten en de kleur is prachtig! Soms gebruik ik hem ook wel eens als base coat als een oogschaduw niet goed dekt en de kleuren elkaar complimenteren. 



Ik ben helemaal weg van dit palette. Ten eerste is hij niet zo groot en dus perfect voor op reis, yes! Ten tweede zijn de kleuren heel divers en kan je er zowel een daglook als een avondlook mee maken. En ten derde is de prijs heel voordelig. Need I say more?

Ook mijn portemonnee is een favoriet. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag en ben er nog steeds verliefd op!


Aan mijn portemonnee zit dit schattige, kleine lipstickje. Dit is een USB stick van de HEMA van 8 GB. Niet alleen mega schattig, ook heel handig. Ik heb mijn portemonnee altijd bij me en zo ook een USB stick.


Als het komt tot nagellak heb ik deze kleur het meest gedragen. Dit is de no-lamp gelnakellak van L'Oréal of zoals L'Oréal ze noemt: the infallible nail. Dit is de kleur 010 Keep Magneta, een prachtige donker roze kleur! Bij mij blijft de lak zo'n 5 à 6 dagen zitten zonder te chippen.


Dit horloge heeft de afgelopen maand bijna elke dag om mijn pols gezeten. Ik vind hem super mooi met de rosé finish. 

Dit is mijn favoriete boek van de afgelopen maand. Het is niet alleen voor mijn studie interessant om dit boek te lezen maar er staan ook hele interessante, grappige dingen in voor mensen die geen gezondheidsstudie doen. 

Mijn iPad mini is en blijft een favoriet. Ik gebruik het ding, eigenlijk, veel te veel. Ik doe mijn school werk er op, ik kijk er tv op, Netflix mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik ben er verliefd op.

Qua muziek, is de muziek van de serie Nashville mijn absolute favoriet. Ik denk dat ik vrijwel elke dag naar deze muziek heb geluisterd, ik vind het heerlijk! Ik ging een beetje rondkijken op YouTube en toen kwam ik erachter dat de acteurs ook daadwerkelijk goed kunnen zingen, ze touren rond in Amerika met hun muziek uit de serie, tof! 

Qua eten heb ik deze gezonde speltcake ontdekt. Het is speltcake met appel en rozijnen en kaneel, yum! Zonder suiker en ontzettend makkelijk. Ik heb het recept gevonden via BlogbyDenisee en heb het nu al meerdere keren gemaakt.

Maart was een goede maand, op naar april! 
Wat is jouw favoriet van de afgelopen maand?
Liefs, Annelot.

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie favorieten! Lippensticks zinn leuk je? ;) ik vind je sleek palette echt prachtig!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten ik ga zeker door klikken naar de speltcake! En de mooie voedselmachine lijkt mij een heel interessant boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem1.4.15

    Dat palette van Sleek wil ik al heel lang proberen maar ik las er telkens wat gemixte reviews over.. Hij ziet er echter weer prachtig uit dus ik denk dat ik hem maar eens moet gaan bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gaaf kettinkje zeg! Mooie tekst ook! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele leuke favorieten :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke favorieten! Ik heb ook een Sleek Palette en ben er helemaal gek op!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey, nieuwe horloge! Die is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen