Room(s) Tour

13 comments
Sinds juli heb ik beschikking tot twee prachtige kamers in het mooie Groningen. Ik woon naast het Noorderplantsoen, het bekende park van Groningen. De stad is op 10 minuten afstand en de supermarkt op loopafstand, ideaal! Ik heb de luxe dat ik een 'woonkamer' en een aparte 'slaapkamer' heb. Nieuwsgierig naar hoe deze er uit zien?  


Als je binnenkomt is dit het eerste wat je ziet. Links mijn fijne gootsteen met trendy marmer, de verwarming, de tv en de gezellige tafel! 

Als je dan naar rechts kijkt zie je de rest van mijn kamer. Ik vind dit echt een hele leuke foto, lekker licht, knus en kleurrijk! Ik heb een klein balkonnetje, dat je eigenlijk geen balkon mag noemen, en daardoor kan ik in de zomer lekker de deuren open gooien. 

Om de muur achter de bank op te vullen heb ik gekozen voor een plankje met leuke fotolijstjes en de letter A. Breekt de saaie witte muur en staat heel gezellig! 

Omdat alle muren wit zijn heb ik gekozen voor een zwarte tafel. Ik heb twee verschillende, grijze stoelen aan de tafel staan om weer de witte kleur te vermijden. Ik heb niet gekozen voor kleurrijke stoelen en tafel omdat ik de rest van mijn kamer al kleurrijk genoeg vond. 

Links van de bank heb ik dit kleine dienblad tafeltje staan. Je kan het blad zo oppakken en weer neerzetten, ideaal! Het formaat past perfect in dat hoekje en ik vind het heel leuk staan.

Toen ik deze poef bij de Leen Bakker zag was ik er meteen verliefd op en ik ben nog steeds blij dat ik hem heb. Past goed bij de kamer en het kleine bijzettafeltje. Het tafeltje heeft van die 'dip' pootjes die ik super leuk vind! Ik heb kleurrijke accessoires waardoor ik heb gekozen voor vrij neutrale meubel kleuren. 

Dan de bank zelf, heerlijk! Lekker veel zachte, vrolijke kussens. Het is een klein bankje maar je kan er makkelijk met 4 à 5 man op zitten, prima voor een studentenkamer! 

Dit is denk ik mijn meest favoriete hoekje van de kamer. Met washitape heb ik een hert gemaakt om het een beetje schouw allures te geven. Samen met de bolletjes slinger en de toffe roze herten kaars vind ik het helemaal te gek! 


Wat deze studentenkamer zo praktisch maakt, is dat hij twee grote inbouwkasten heeft waar je ontzettend veel spullen in kwijt kan. Hierdoor hoef ik geen ruimte voor kasten af te geven, I like! 

Ik zei het in het begin al, ik heb de luxe van twee kamers! Dit is de knusse, kleine slaapkamer. Er past precies een tweepersoonsbed in alhoewel de deur dan niet helemaal meer open kan. Ik pas er precies doorheen wat prima is! 

Naast mijn bed staat deze toffe bureaulamp van de HEMA. Ik wil eigenlijk nog wel een klein kastje naast het bed zodat de lamp beter tot zijn recht komt.

Ook deze kamer heeft een hele ruime inbouwkast. Ik kan er met twee mensen in staan wat echt super fijn is! Genoeg ruimte voor kleding!

In de slaapkamer hangt deze prachtige kroonluchter, als ik het me goed kan herinneren komt deze van de Xenos! Ik heb de lamp nu al 5 jaar en ben er nog steeds niet op uitgekeken. 

Zo, dat waren mijn leuke, knusse kamers in Groningen!

Wat vind jij het fijnst aan jouw kamer?
Liefs, Annelot.

13 opmerkingen:

  1. Jij hebt een gezellige kamer en de oranje washitape hert is gaaf, knalt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke plek heb je! Ik word er blij van :) geniet ervan! Ps. Je hebt leuke vrolijke spullen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat toevallig, ik heb precies hetzelfde als jij! Ook twee kamers, één minislaapkamertje en een wat grotere woonkamer. Wat grappig ik kende nog niemand die dat ook had! Heb er een tijdje terug ook een artikel over geplaatst :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet het er knus en vrolijk uit! Dat plankje aan de muur met die fotolijsten op is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 'Wat een leuk plekje! Het wordt ook echt tijd dat ik uit huis ga. Maar alles is zoo duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem7.4.15

    wauw wat een super fijne en mooie kamer heb je!!!! En ziet er super vrolijk uit!!! :D Ik word blij van mijn kamer dat het groot en overzichtelijk is :) en dat ik een ' grote ' badkamer heb :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezellige kamer heb je zeg! Die felle kleuren zijn echt super!
    X annabel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een gezellige kamer! En idd luxe hoor, twee aparte kamers. Dat hadden 2 huisgenoten van mij ook! Zelf had ik een kamer van 24m2 dus ik mag niet klagen, haha. Ik had ook lekker felle kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke en gezellige woonkamer heb je! Die washi tape hert is echt heel erg leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat tof zeg dat woonkamertje!
    Ik woon ook in Groningen, daar dichtbij

    Mintcolored.weebly.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke kamer(s) heb je! En ook ideaal die inbouwkasten, zo kan je goed je spullen opbergen.

    Ik vind je kamer er echt gezellig uitzien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kamers heb je. En op een ideale locatie als ik het zo lees.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen